Ζυγιστικό Σύστημα για Αλιευτικά Σκάφη

Τώρα μπορείτε να εκφορτώσετε τα αλιεύματά σας όχι μόνο ζυγισμένα αλλά και ταξινομημένα σε κιβώτια, συσκευασμένα και με ετικέτα, έτοιμα προς πώληση.
Το σύστημα περιλαμβάνει λογισμικό που δημιουργεί αναφορές αλιευμάτων, με καταγραφή, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ για τον έλεγχο της αλιείας.
Μια επανάσταση για τις επαγγελματικές καθημερινές επιχειρήσεις. Οι σημερινές αυστηρές απαιτήσεις για ιχνηλασιμότητα, αποδοτικότητα και κερδοφορία είναι πλέον δυνατές για να ανταποκριθούν με εύκολο στη χρήση και οικονομικά αποδοτικό τρόπο.

ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
Επιλέγετε τα είδη από μια λίστα. Η λίστα μπορεί να ενημερωθεί ανά πάσα στιγμή, χρησιμοποιώντας εύκολα ένα στικάκι USB και ανεβάζοντας την νέα ενημερωμένη λίστα στο πρόγραμμα.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Η λειτουργία του συστήματος στη θάλασσα είναι εύκολη. Τα κουμπιά είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν με γάντια και οι ετικέτες εκτύπωσης τροφοδοτούνται από περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι, καθιστώντας εύκολη την αφαίρεση της ετικέτας μετά από κάθε εκτύπωση.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΚΡΑ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΗ ΤΑΞΙΔΙΑ

Το σύστημα είναι συμπαγές και ανθεκτικό σε όλες τις δύσκολες και υγρές συνθήκες, ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήση. Η ζυγαριά δεν χρειάζεται εκ νέου βαθμονόμηση και η κλίση και οι κινήσεις της θάλασσας δεν επηρεάζουν τη ζύγιση. Επίσης αντισταθμίζεται για βαρυτικές μεταβολές, πράγμα που σημαίνει ότι το πλοίο μπορεί να πάει σε μεγάλες αποστάσεις με την ίδια υψηλή ακρίβεια.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ

Όλα τα δεδομένα ζύγισης μεταφέρονται αυτόματα σε ένα στικάκι USB σε μια αναφορά αλιευμάτων. Μπορείτε πάντα να είστε σίγουροι ότι τα δεδομένα σας αποθηκεύονται.

Η ζυγαριά θαλάσσης της UniSystem είναι μοναδική στο είδος της έχοντας έγκριση για αλιεία νόμιμου εμπορίου που ζυγίζει στη θάλασσα σύμφωνα με την οδηγία 2009/23 / ΕC. Η ζυγαριά είναι γρήγορη, στιβαρή, υγειονομικά κατάλληλη, εύκολη στη χρήση και εξαιρετικά ακριβής.
Επιπλέον, είναι ανθεκτική και σχεδιασμένη για να αντέχει τις βαριές συνθήκες πλύσης.

Η ζυγαριά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο και δεν απαιτείται επαναβαθμονόμηση.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Ζύγιση                                       3-150 kg
Μέγεθος πλατό ζύγισης            286 x 345 mm 348 x 415 mm 350 x 350 mm 500 x 600mm
Ταχύτητα μέτρησης                   0,4 seconds

Τροφοδοσία                              230VAC, 12-29VDC or battery
Κατανάλωση ενέργειας             25mA at 230VAC 200mA at 24VDC
Θερμοκρασίας λειτουργίας       -10C to +40C
Επικοινωνία                              RS232 or RS485 Label printer and reports (options)
Ανεπηρέαστη από                    Βαρύτητα, κλίση και κίνηση
Στεγανοποίηση                         IP67
Ανοξείδωτο ατσάλι                   EN/DIN 1.4401, SAE/AISI 316
Εγγύηση                                   Δύο Χρόνια